استان ها > گیلان

افزایش رونق تولید بادام و فندق گیلان دستاورد فرآوری

‌مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: فرآوری محصولات بادام و فندق موجب افزایش رونق تولید است.

‌به گزارش ورگ- جوادزاده، فرآوری محصولات بادام و فندق را موجب افزایش رونق تولید عنوان کرد و گفت: در سال رونق تولید باید از تمامی ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم.

وی افزود: می‌توان با ایجاد زیرساخت‌های لازم زمینه رونق محصولات استراتژیک استان را فراهم کرد.

جوادزاده ادامه داد: اولین هدف از فراوری محصولات کشاورزی ایجاد ارزش افزوده بیشتر، کاهش ضایعات و توسعه مزیت‌های نسبی دیگر از جمله صادرات، تنوع محصولی، افزایش ذائقه کیفی مصرف، اشتغالزایی و… دانست و عنوان کرد که تاکید بر استفاده از محصولات بومی و داخلی از مهمترین اهداف است.

وی خام فروشی و تنوع کم محصولات کشاورزی را یکی از دلایل اصلی ارزش افزوده کم تولید دانست و خاطرنشان کرد: برای حل این مشکل باید تنوع و کیفیت محصول را بالابرده و عرضه کنیم تا باعث رضایتمندی مردم شود.

جوادزاده، محصولات بادام و فندق را از محصولات اساسی خواند و گفت: استفاده از ظرفیت‌های خشک کردن، سورت و بسته بندی بعنوان خشکبار و مصارف آجیلی ارزش افزوده این محصولات را تا ۳ برابر افزایش می‌دهد.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه از ابتدای برنامه ششم در صدد راه اندازی صنایع مدرن و پیشرفته در فراوری محصولات بومی استان بودیم، خاطرنشان کرد: واحد فرآوری و تولید انواع کره از بادام در هفته جهاد کشاورزی در شهرستان لاهیجان افتتاح می‌شود و امیدواریم واحد فرآوری محصولات فندق هم تا پایان سال در منطقه رودسر به بهره برداری برسد.

وی از اشتغالزایی ۵۰ نفر در دو واحد فرآوری بادام و فندق خبر داد و افزود: برای راه اندازی این دو واحد بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده که حدود ۴۰ میلیارد ریال آن تسهیلات بانکی است.

جوادزاده گفت: جمعاً بالغ بر سه هزار تن فندق و بادام در این واحدها فراوری می‌شود.

You may also like...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code