معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه نمک اصلی ترین علت افزایش فشار خون است گفت: به جای نمک، از چاشنی های جایگزین مانند آب لیمو، آب نارنج و آبغوره کم نمک و سبزیهای معطر استفاده کنید.
عباسی در گفت و گو با ورگ، با بیان اینکه امروزه فشار خون بالا یکی از مشکلات بهداشتی در جهان محسوب می شود، اظهار کرد: نمک اصلی ترین علت افزایش فشار خون است.
وی تصریح کرد: مصرف نمک زیاد سبب پرفشاری خون شده و در نهایت به بیماری های قلبی عروقی که عامل اول مرگ و میر در کشور است منجر می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال ۵ گرم است که معادل ۲۰۰۰ میلی گرم سدیم است، گفت: افراد بالای ۵۰سال، بیماران قلبی عروقی و کودکان باید روزانه کمتر از ۳ گرم ( معادل۱۲۰۰ میلی گرم سدیم ) مصرف کنند.
عباسی با تاکید بر اینکه سرسفره به غذا نمک نزنید و نمکدان را از سفره و میز غذای حذف کنید گفت: به جای نمک، از چاشنی های جایگزین مانند آب لیمو، آب نارنج و آبغوره کم نمک و سبزی های معطر استفاده کنید.